Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
TM6 TM5

Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper

3.9 (36 ocen)

Składniki

  • 1200 g water
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 200 g cavolo nero, whole leaves, stalks removed and reserved
  • 1 garlic clove
  • 2 anchovy fillets, in oil, drained
  • 1 lemon, finely grated zest only
  • 35 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
  • 200 g preserved red peppers, sliced (1 cm)
  • 2 Tbsp olive oil
  • 4 sea bass fillets (approx. 90 g each)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1960 kJ / 471 kcal
Białko
29 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
1225 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r514388