黑椒杏鲍菇炒牛肉
TM6

黑椒杏鲍菇炒牛肉

3.5 (20 ocen)

Składniki

  • 200 克 牛里脊 ,切1×1×5厘米条
  • 5 克 料酒
  • 20 克 生抽
  • ½ 茶匙 现磨黑胡椒粉
  • 15 克 油
  • 300 克 新鲜杏鲍菇 ,切约1×5厘米条
  • ½ 支 新鲜红辣椒 ,切圈

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
512.5 kJ / 122.5 kcal
Białko
12.6 g
Węglowodany
8.9 g
Tłuszcz
4.5 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
2.1 g
Sód
40.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r513154