Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Badem Sütü
- 150 g çiğ badem, bir gece suda bekletilmiş ve süzdürülmüş (bk.öneri)
- 800 g su
- ½ tk vanilya özü, doğal
Muzlu Hurmalı Badem Sütü
-
200
g hindistan cevizi suyu
lub badem sütü - 3 - 4 hurma, çekirdeksiz, yumuşak
- 250 g muz, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 100 g buz küpü
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 538.5 kJ / 128.8 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 11.3 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r513106