Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 - 150 g votka
- 400 g domates suyu
- 60 - 70 g limon suyu
- 2 tutam tuz
- 2 tutam karabiber
- ½ - 1 tk Worcestershire sosu
- ¼ - ½ tk acı sos
- 400 g buz küpü
- 2 sap kereviz, ikiye bölünmüş
- 2 dilim limon, ikiye bölünmüş
- Wartości odżywcze
- na 1 bardak
- Kalorie
- 527 kJ / 126 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r513103