Urządzenia i Akcesoria
Moelleux au chocolat au lait
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 parts
Składniki
-
250 g de chocolat au lait cassé en morceaux
-
80 g de beurre coupé en morceaux, et 5 g pour le moule
-
90 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
-
2 œufs
-
60 g de farine de blé
-
1 c. à soupe de sucre glace
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 part
Białko
7 g
Kalorie
1999 kJ /
480 kcal
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saveurs Thermomix n°9
66 Przepisów
Francja
Francja