Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 400 克 牛肩肉 ,切塊(約4公分)
- 300 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 10 克 蒜頭 (整粒)
- 200 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
- 1 片 乾月桂葉
- 50 克 紅酒
- 20 克 蕃茄糊
- 200 克 水
- 2 茶匙 匈牙利甜紅椒粉
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粗粒
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2751.1 kJ / 658.2 kcal
- Białko
- 37.4 g
- Węglowodany
- 33.4 g
- Tłuszcz
- 41.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.4 g
- Błonnik
- 6.1 g
- Sód
- 386.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r510945