Urządzenia i Akcesoria
Jamón de frijol vegano
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
12 porciones
Składniki
-
250 g de alubias enlatadas escurridas
-
10 g de aceite de oliva
-
1125 g de agua
-
10 g de salsa de soya
-
10 g de levadura nutricional
-
1 cdita de cebolla en polvo
-
1 cdita de sal fina
-
190 g de gluten de trigo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
245 mg
Białko
9 g
Kalorie
412 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCINA ALTERNATIVA
61 Przepisów
Meksyk
Meksyk