Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 portakal, soyulmuş, beyaz kısımları ayıklanmış, dörde bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış
- 1 limon, soyulmuş, beyaz kısımları ayıklanmış, dörde bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış
- 150 g havuç, dilimlenmiş (2-3 cm)
-
30
g şeker (opcjonalnie)
lub bal (opcjonalnie) - 500 g soğuk su
- Wartości odżywcze
- na 1 bardak
- Kalorie
- 536.2 kJ / 126.5 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r505654