Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 portakal, soyulmuş, dörde bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış
-
10 - 20
g toz şeker (opcjonalnie)
lub 20 - 40 g bal (opcjonalnie) - 300 g soğuk su
- Wartości odżywcze
- na 1 bardak
- Kalorie
- 290 kJ / 68.8 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 12.5 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r505653