Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
120 - 150
g bal
lub 90 - 110 g şeker - 1 limonun suyu
- 250 g su
-
150
g çilek, dondurulmuş, büyük çilekler dörde küçük çilekler ikiye kesilmiş
lub kırmızı orman meyveleri, karışık, dondurulmuş - 350 g karpuz, çekirdekleri çıkarılmış, küçük parçalar (3-4 cm) halinde dondurulmuş
-
150
g çekirdeksiz üzüm, dondurulmuş
lub karpuz, dondurulmuş
- Wartości odżywcze
- na 1 bardak
- Kalorie
- 535 kJ / 127.8 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 26.6 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r505641