Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 克 水
- 60 克 芹菜 ,只取莖,切段(約5公分)
- 150 克 豆干絲 ,切段(約10公分)
- 1000 克 冰塊水
- 5 克 油
- 15 克 薑 ,切絲
- 60 克 紅蘿蔔 ,切絲
- 1 茶匙 醬油
- 1 茶匙 糖
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- ½ 茶匙 鹽
- 2 大匙 香油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 733.9 kJ / 175.6 kcal
- Białko
- 14.4 g
- Węglowodany
- 6.2 g
- Tłuszcz
- 10.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 656.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r504853