Urządzenia i Akcesoria
Sambal udang (Skinnymixers)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves20 g
-
fresh basil leaves3
-
brown onion cut into quarters200 g
-
apple cider vinegar25 g
-
fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
garlic cloves4
-
fresh ginger peeled20 g
-
salt2 tsp
-
shrimp paste10 g
-
water100 g
-
olive oil60 g
-
chilli powder½ tsp
-
coconut sugar (see Tips)10 g
-
canned tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
large raw prawns peeled and deveined300 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
6494.9 mg
Białko
72.4 g
Kalorie
4366 kJ /
1039.5 kcal
Tłuszcz
62.7 g
Błonnik
15.5 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
39.1 g