Urządzenia i Akcesoria
Brownie de chocolate sin gluten
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
12 porciones
Składniki
-
300 g de harina sin gluten
-
2 cditas de polvo para hornear
-
70 g de cocoa en polvo
-
300 g de azúcar estándar
-
120 g de aceite vegetal
-
240 g de leche de coco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
185 mg
Białko
3 g
Kalorie
1316 kJ /
313 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCINA ALTERNATIVA
61 Przepisów
Meksyk
Meksyk