
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia al carbone vegetale
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
-
1680 g di acqua
-
6 g di lievito di birra fresco
-
400 g di farina tipo 00
-
200 g di farina manitoba
-
15 g di fiocchi di patate
-
5 g di malto in polvere
-
12 g di carbone vegetale
-
15 g di sale
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
fiocchi di sale a piacere
-
10 pomodorini colorati
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
504 kcal /
2108 kJ
Białko
11.4 g
Tłuszcz
14.1 g
Węglowodany
80.7 g
Błonnik
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

All'ora del tramonto
15 Przepisów
Włochy
Włochy