Urządzenia i Akcesoria
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
8 fette
Składniki
Focaccia integrale
-
1430 g di acqua
-
9 g di lievito di birra fresco
-
170 g di farina manitoba
-
100 g di farina integrale
-
50 g olio extravergine di oliva
-
7 g di sale
Melanzane e pancetta
-
30 g olio extravergine di oliva
-
100 g di pancetta affumicata a cubetti
-
250 g di melanzane a tocchetti (2 cm)
-
150 g di cipolle rosse a listarelle
-
2 pizzichi di sale
-
pomodori secchi sott'olio sgocciolati, a piacere
-
foglie basilico fresco lavate a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
8.1 g
Kalorie
1288 kJ /
308 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
29.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
All'ora del tramonto
15 Przepisów
Włochy
Włochy