Wersje kompatybilne
Menú: Patatas guisadas con puerros. Salmón con tres pimientos y salsa de aguacate
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de puerros en trozos
- 80 g de aceite de oliva
- 150 - 200 g de patata chascadas en trozos
- 1 pastilla de caldo
- 3 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 800 g de agua
- 1 pimiento rojo en tiras de 1 cm (aprox. 150 g)
- 1 pimiento verde en tiras de 1 cm (aprox. 150 g)
- 1 pimiento amarillo en tiras de 1 cm (aprox. 150 g)
- 600 g de lomos de salmón fresco (4 lomos de aprox. 150 g c/u)
- 1 aguacate (pelado y sin hueso)
- 150 g de queso cremoso
- 1 chorrito de zumo de limón
- 1 - 2 pellizcos de eneldo seco
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 3044 kJ / 728 kcal
- Białko
- 35.8 g
- Węglowodany
- 14.3 g
- Tłuszcz
- 59.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Błonnik
- 18.9 g
- Sód
- 690.6 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r499945