Wersje kompatybilne
Gelato alla banana con burro d'arachidi e cioccolato
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di latte di cocco (1 scatola), messa in frigorifero per circa 8 ore
- 200 g di arachidi, tostate, non salate
- 600 g di banane, mature (v. Consigli), a fette, congelate
- 130 g di cioccolato fondente (min. 70 % di cacao), a pezzettini
- 20 g di olio di cocco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2293 kJ / 548 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r499475