Wersje kompatybilne
Glace à la banane au beurre de cacahuètes et au chocolat
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de lait de coco (1 conserve), à mettre au réfrigérateur pendant environ 8 h
- 200 g de cacahuètes grillées à sec, non salées
- 600 g de bananes, mûres (voir conseil(s), coupées en rondelles puis congelées
- 130 g de chocolat noir 70% de cacao, coupé en petits morceaux
- 20 g d'huile de noix de coco
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2293 kJ / 548 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r499464