Urządzenia i Akcesoria
Risotto asparagi e fragole
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porzioni
Składniki
-
120 g di fragole pulite e in quarti
-
120 g di vino bianco
-
200 g di asparagi a pezzi (2 cm)
-
30 g olio extravergine di oliva
-
160 g di riso Carnaroli
-
400 g di acqua
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
9.5 g
Kalorie
1966 kJ /
470 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
70.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sapor di fragole
10 Przepisów
Włochy
Włochy