Chwee Kuih (steamed rice cake)
TM5 TM6

Chwee Kuih (steamed rice cake)

4.0 (30 ocen)

Składniki

  • 200 g preserved radish (sweetened), rinsed and squeezed
  • 40 g garlic cloves
  • 100 g vegetable oil
  • 2 tsp sesame oil, toasted
  • 1 ½ tsp dark soy sauce
  • 10 g sugar
  • oil, for greasing
  • 250 g white rice flour
  • 30 g tapioca starch
  • 1850 g water
  • 1 tsp salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
454 kJ / 109 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r497232