Taiwanese three cup chicken
TM5 TM6

Taiwanese three cup chicken

4.3 (88 ocen)

Składniki

  • 3 garlic cloves
  • 10 g fresh ginger root, thinly sliced
  • 10 g fresh chillies, deseeded and cut into pieces
  • 10 g sesame oil, toasted
  • 800 g chicken legs, skin on, bone in, cut into pieces (3-4 cm)
  • 20 g rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 15 g dark soy sauce
  • 15 g rock sugar
  • 30 g light soy sauce
  • 1 sprig fresh basil, leaves only

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1382 kJ / 330 kcal
Białko
42 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r496934