Urządzenia i Akcesoria
Pão recheado com cebola e queijo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
650 g
Składniki
-
água300 g
-
fermento de padeiro fresco25 g
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar350 g
-
farinha integral100 g
-
farinha de centeio50 g
-
sal1 c. chá de
-
manteiga30 g
-
cebola90 g
-
dentes de alho4
-
salsa10 g
-
queijo mozarela fatiado, cortado em tiras100 g
-
Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
-
Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
461.8 mg
Białko
14.2 g
Kalorie
1580.8 kJ /
377.8 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
60.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Março com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia