Caraméliser 400-500 g d'oignons
TM6

Caraméliser 400-500 g d'oignons

4.5 (152 oceny)

Składniki

  • 20 g d'huile végétale
    lub 20 g d'huile d'olive
  • 400 - 500 g d'oignons jaunes, coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm)
    lub 400 - 500 g d'oignons rouges, coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm)
  • 30 g d'eau
  • 2 pincées de sel

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1264 kJ / 302 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
8.1 g
Sód
428 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r493494