Pasta alla bagossa
TM6 TM5

Pasta alla bagossa

4.6 (28 ocen)

Składniki

  • 150 g di formaggio Bagoss a pezzi (2-3 cm)
    lub 150 g di formaggio tipo Bitto a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
  • 400 g di passata di pomodoro
    lub 400 g di polpa di pomodoro
  • 1200 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca corta tipo penne rigate

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
3056.4 kJ / 730 kcal
Białko
29.5 g
Węglowodany
60.8 g
Tłuszcz
37.3 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Błonnik
4.5 g
Sód
623.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r492842