Sausage with Curry Ketchup (Currywurst)
TM6

Sausage with Curry Ketchup (Currywurst)

4.3 (29 ocen)

Składniki

  • 10 g oil
  • 300 g sausage, pre-cooked (see tip), sliced (1 cm)
    lub 300 g Krakowska sausage, sliced (1 cm)
  • 50 g water
  • 150 g tomato ketchup
  • 1 tsp curry powder, plus extra for sprinkling
  • ¼ tsp hot paprika
  • 10 g honey
    lub 10 g sugar

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2416 kJ / 577 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
44 g
Błonnik
0.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r491204