Urządzenia i Akcesoria
Porridge alle mandorle e mirtilli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 porzioni
Składniki
-
80 g di mandorle
-
80 g di acqua
-
80 g di latte
-
30 g di burro
-
2 cucchiai di crusca di avena
-
1 cucchiaino di stevia
-
confettura di mirtilli, per serviremirtilli per servire
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
12 g
Kalorie
1753 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
36.8 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pausa low carb
19 Przepisów
Włochy
Włochy