Urządzenia i Akcesoria
Risotto zucchine e menta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
60 g di cipolla a pezzi
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
320 g di riso Carnaroli
-
100 g di vino bianco
-
800 g di brodo vegetale
-
1 cucchiaino di sale
-
400 g di zucchine a dadini
-
100 g di formaggio fresco spalmabile
-
20 foglioline di menta fresca
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
9 g
Kalorie
187 kJ /
448 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
22.5 g
Węglowodany
66.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Risotti estivi
10 Przepisów
Włochy
Włochy