Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
TM5 TM6

Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch

4.5 (11 ocen)

Składniki

  • 500 g butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 600 g whole milk
  • 200 g double cream
  • 130 g caster sugar
  • 6 egg yolks, from medium eggs
  • ½ tsp ground cinnamon
  • ¼ tsp ground ginger
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 2 pinches ground nutmeg
  • 1 pinch fine sea salt
  • 100 g pecan nut halves
  • 20 g unsalted butter, diced
  • 40 g soft dark brown sugar

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1827 kJ / 440 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
31 g
Tłuszcz
31 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
96 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r489817