鳕鱼马铃薯佐番茄淋酱
TM6 TM5

鳕鱼马铃薯佐番茄淋酱

4.0 (4 oceny)

Składniki

  • 800 克 马铃薯 ,切块(约3-4公分)
  • 6 片 鳕鱼排 (每片约120-200克)
    lub 6 片 白鱼片 (任何一种白鱼,每片约120-200克)
  • 2 茶匙 盐 ,适量调味
  • 150 克 洋葱 ,切半
  • 1 个 蒜瓣
  • 100 克 红萝卜 ,切块
  • 30 克 冷压橄榄油 ,额外准备涂抹用
  • 50 克 白葡萄酒 (opcjonalnie)
  • 400 克 番茄 ,切块
  • ½ 茶匙 黑胡椒粉
  • 100 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1269 kJ / 302 kcal
Białko
33 g
Węglowodany
25 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r487685