Bazlama con Cacik (Pane con salsa al cetriolo)

Bazlama con Cacik (Pane con salsa al cetriolo)

4.8 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 pezzi

Składniki

Cacik
  • 150 g di cetrioli pelati, senza semi a pezzi (2-3 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 5 foglie di menta
  • 1 pizzico di sale
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 350 g di yogurt greco
Bazlama
  • 130 g di acqua
  • 120 g di yogurt bianco
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 1 cucchiaino di miele
  • 400 g di farina tipo 0
  • 1 cucchiaino di sale

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 368.8 kcal / 1544.2 kJ
Białko 10.8 g
Tłuszcz 10.4 g
Węglowodany 57.3 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Sód 53.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji