Mor Lahana, Havuç ve Alabaş Salatası
TM5 TM31 TM6

Mor Lahana, Havuç ve Alabaş Salatası

4.5 (65 ocen)

Składniki

  • 150 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
  • 150 g kırmızı lahana, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
  • 100 g alabaş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
  • 1 adet kapya biber, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
  • 1 adet yeşil elma, çekirdekleri çıkarılmış, dörde bölünmüş
  • 2 - 3 sap kereviz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) (opcjonalnie)
  • 8 - 10 dal karışık taze ot, sadece yaprakları (örn. dereotu, maydanoz vs.)
  • 30 g kabak çekirdeği içi
    lub ay çekirdeği içi
  • 25 g zeytinyağı
  • 1 ½ - 2 yk limon suyu
  • 1 tk bal
  • 1 ½ - 2 tk hardal
  • ½ - ¾ tk tuz

Wartości odżywcze
na 1 porsiyon
Kalorie
489 kJ / 107 kcal
Białko
2.7 g
Węglowodany
11.3 g
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
3.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r476173