Urządzenia i Akcesoria
Asian-Style Sautéed Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Sauce
-
tamari sauce1 ½ oz
-
mirin2 oz
-
grated fresh ginger to taste1 - 2 tsp
Rice, Veggies and Egg
-
long-grain white rice10 oz
-
water35 oz
-
carrots sliced on the bias3 oz
-
sugar snap peas cut on the bias2 oz
-
large eggs4
-
salt½ tsp
-
white pepper½ tsp
-
green onions cut on a bias4
-
cilantro leaves chopped½ oz
Sauté
-
sesame oil1 oz
-
garlic clove sliced1
-
2 oz salami, precooked, diced (⅛ in.)Chinese sausage (opcjonalnie) precooked, diced (⅛ in.)2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
875 mg
Białko
11 g
Kalorie
1464 kJ /
350 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saucy Sautés
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone