Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
TM6 TM5

Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak

4.7 (34 oceny)

Składniki

  • 2 oz walnuts, plus extra, chopped, to garnish
  • 8 oz cremini mushrooms, quartered or 8 oz baby portobello mushrooms, quartered
  • 4 oz yellow onions, quartered
  • 3 garlic cloves
  • 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
  • 1 tsp rubbed sage
  • ½ tsp salt, plus extra to season
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • 1 flank steak (approx. 2 lb)
  • 4 oz blue cheese, crumbled, plus extra to garnish
  • 1 oz baby spinach, plus extra to serve
  • ½ oz unsalted butter, to fry

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1946 kJ / 465 kcal
Białko
39 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
32 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Błonnik
2 g
Sód
483 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r475848