Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g soğuk su
- 150 - 180 g bal, damak tadına göre
- 2 - 3 limon, tercihen organik, kabuğu soyulmamış, dörde bölünmüş
- Wartości odżywcze
- na 1 bardak
- Kalorie
- 415.7 kJ / 99.3 kcal
- Białko
- 0.2 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 2.2 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r471814