Urządzenia i Akcesoria
Gelato ai pinoli e caffè
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
4 porzioni
Składniki
-
100 g di pinoli sgusciati
-
2 - 3 cucchiai di chicchi di caffè
-
300 g di latte intero
-
250 g di panna (min. 30% di grassi)
-
3 tuorli
-
70 g zucchero
-
30 g di miele di acacia
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
15.1 g
Kalorie
2414 kJ /
577 kcal
Tłuszcz
42.7 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
35.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tutto caffè
8 Przepisów
Włochy
Włochy