Gluten-free Breakfast Quiche
TM6 TM5

Gluten-free Breakfast Quiche

4.5 (13 ocen)

Składniki

Gluten-free Shortcrust Pastry

  • 200 g gluten-free plain white flour (see tip)
  • 100 g unsalted butter, cold, diced
  • 80 g water, ice cold
  • 1 ½ tsp xanthan gum
  • 2 pinches fine sea salt

Filling

  • 80 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 125 g pork sausages (approx. 2), skin removed, broken in pieces
  • 65 g streaky bacon (approx. 3 rashers), cut in pieces (1 cm)
  • 10 g olive oil
  • 130 g potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
  • 500 g water
  • 4 large eggs
  • 250 g milk
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 spring onion (approx. 10 g), finely chopped

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
2114 kJ / 508 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
36 g
Tłuszcz
32 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Sód
687 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r471241