Vegan Macaroni and Cheese
TM6 TM5

Vegan Macaroni and Cheese

4.6 (68 ocen)

Składniki

  • 3 oz raw cashews
  • 61 oz water, divided, plus extra to soak cashews
  • 16 oz russet potatoes peeled and cubed (1 in.)
  • 6 oz carrots, in pieces (1 in.)
  • 4 oz onions, in pieces (1 in.)
  • 1 ½ oz shallots, in pieces
  • 4 oz vegan margarine
  • 1 oz freshly squeezed lemon juice
  • 1 tbsp Dijon mustard
  • 1 oz nutritional yeast
  • ¼ tsp ground cayenne pepper
  • ¼ tsp paprika
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 - 3 tsp salt, to taste
  • 12 oz dried elbow macaroni pasta
  • 1 oz vegan margarine, melted
  • 2 oz panko bread crumbs

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2096 kJ / 501 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
73 g
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
6 g
Sód
577 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r470668