Vegan "Crab" Cakes
TM6 TM5

Vegan "Crab" Cakes

3.8 (13 ocen)

Składniki

"Crab" Cakes

  • 1 can chickpeas (15 oz can), liquid reserved
  • 1 nori sheet, crumbled, in pieces
  • 1 tbsp dried parsley
  • 2 tsp dried dill
  • 2 tsp Old Bay Seasoning®
  • ½ tsp salt
  • 2 tsp Dijon mustard
  • 2 tsp vegan mayonnaise
  • 1 tsp lemon juice
  • 3 green onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 can hearts of palm (14 oz), drained
  • 1 ½ oz panko bread crumbs

Sriracha Vegan Mayonnaise

  • 3 oz vegan mayonnaise
  • 1 tbsp sriracha
  • vegetable oil, to fry
  • ground paprika, to sprinkle (opcjonalnie)
  • fresh dill, to garnish
  • 1 lemon, cut in wedges

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
469 kJ / 112 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
4 g
Sód
547 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r470584