Teriyaki Salmon Burgers
TM6 TM5

Teriyaki Salmon Burgers

4.6 (97 ocen)

Składniki

Teriyaki Sauce

  • 1 garlic clove
  • 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 20 g sesame oil
  • 50 g dark soy sauce
  • 30 g rice vinegar
  • 50 g dark brown sugar
  • 1 Tbsp cornflour, mixed with 2 Tbsp water

Salmon Burgers

  • 2 garlic cloves
  • 6 spring onions, (approx. 60 g), cut in pieces (3 cm)
  • 15 g light brown sugar
  • ½ tsp dried chilli flakes
  • 1 tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 500 g), cut in pieces (3 cm)
  • 10 g fresh coriander leaves
  • 1 Tbsp vegetable oil
  • mayonnaise, for serving
  • 6 bread rolls, halved
  • 6 green lettuce leaves
  • 1 red onion, thinly sliced
  • 1 avocado, thinly sliced

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2236 kJ / 535 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
45 g
Tłuszcz
28 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
3 g
Sód
1073 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r469768