Focaccia alle olive

Focaccia alle olive

4.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 3 ½ cucchiaio di olio di oliva + q.b. per ungereq
  • 350 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
  • 350 g di farina di farro bianca
  • 250 g di farina per pane
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 6 ½ cucchiaio di olio di oliva
  • 1 cucchiaio di acqua
  • ½ cucchiaino di fior di sale
  • 50 g di olive verdi, denocciolate tagliate a metà
  • 50 g di olive nere, denocciolate tagliate a metà
  • 70 g di cipolle rosse a rondelle sottili

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 724 kcal / 3024 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 100 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji