Urządzenia i Akcesoria
Pagnotte integrali con lievito madre
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
3 pezzi
Składniki
-
30 g di lievito in polvere, madre210 g di lievito madre
-
35 g di farina tipo 0
-
1585 g di acqua
-
160 g di farina integrale
-
140 g di semola rimacinata di grano duro
-
200 g di farina manitoba
-
7 g di sale
-
3 g di lievito di birra fresco
-
100 g di gherigli di noci
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
33.3 g
Kalorie
4770 kJ /
1140 kcal
Tłuszcz
28.7 g
Błonnik
11.6 g
Węglowodany
187 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e pagnotte
15 Przepisów
Włochy
Włochy