鮮菇炒莧菜
TM6 TM5

鮮菇炒莧菜

4.5 (2 oceny)

Składniki

  • 10 克 黑麻油
  • 15 克 薑 ,切絲
  • 100 克 新鮮綜合菇類 ,去根部,切段(約3公分)
  • 10 克 水
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 200 克 莧菜 ,切段(約5公分)
  • 2 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
337.4 kJ / 80.7 kcal
Białko
3.4 g
Węglowodany
6.2 g
Tłuszcz
5.5 g
Tłuszcz nasycony
4144.5 g
Błonnik
3.5 g
Sód
193.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r462850