Fusilli alle zucchine in vasocottura
TM5 TM6

Fusilli alle zucchine in vasocottura

3.9 (25 ocen)

Składniki

  • 40 g di provola piccante a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di scalogno
  • 40 g di pancetta a cubetti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 120 g di zucchine a rondelle (2-3 mm)
  • 1 pizzico di curry in polvere
  • 160 g di pasta secca, tipo fusilli
  • 4 pizzichi di pepe nero macinato
  • 500 g di acqua

Wartości odżywcze
na 1 vasetto
Kalorie
1171 kJ / 280 kcal
Białko
9.7 g
Węglowodany
29.5 g
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
1.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r456490