Urządzenia i Akcesoria
Czekoladowy grog z pomarańczą
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 porcje
Składniki
-
300 g mleka
-
50 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 60% kakao ze skórką pomarańczy, pokrojonej na kawałki
-
10 g białego rumu
-
2 łyżki śmietany, min. 30% tłuszczu do dekoracji
-
1 łyżeczka kakao naturalnego, niesłodzonego do oprószenia
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
8 g
Kalorie
1357 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
NAPOJE NA ROZGRZANIE
10 Przepisów
Polska
Polska