Urządzenia i Akcesoria
Crème au chocolat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
150 g de chocolat noir 70% en morceaux
-
500 g de lait
-
100 g de sucre
-
20 g de fécule de maïs (voir conseil)
-
2 œufs
-
1 - 2 c. à soupe de crème1 c. à soupe de beurre (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
1844 kJ /
441 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks