Urządzenia i Akcesoria
Apfel-Trifle mit Zimt-Crunch
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
6 Portionen
Składniki
-
Butter100 g
-
Zwieback100 g
-
Zucker25 g
-
Zimt, gemahlen1 TL
-
Apfelsaft100 g
-
Johannisbeer-Gelee100 g
-
Speisestärke2 gestr. EL
-
Grenadinesirup3 EL
-
Äpfel säuerlich, geachtelt, in Scheiben geschnitten600 g
-
Zitronensaft15 g
-
Sahne250 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht25 g
-
Schmand250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
2380 kJ /
569 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® Magazin 5/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy