Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cocción de carne y caldo
- ½ cebolla en 2 trozos
- 1 zanahoria en 2-3 trozos
- 1 trozo de puerro
- 2 dientes de ajo
- 800 g de aguja de cerdo sin hueso (en trozos de 5-6 cm)
- 200 g de vino oloroso
- 800 g de agua
- 1 cucharadita colmada de sal
Relleno de canelones
- 250 g de cebolla en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 200 g de pimiento rojo en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 24 placas de canelones
-
250
g de salsa de tomate
lub 250 g de tomate frito estilo casero - 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de mantequilla
Salsa bechamel
- 60 g de mantequilla
- 60 g de harina de trigo
- 750 g de leche
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 40 - 50 g de queso rallado
Sopa de fideos
- ¼ de cucharadita de colorante amarillo
- 30 g de fideos (cabellín)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 3718 kJ / 889 kcal
- Białko
- 42.6 g
- Węglowodany
- 71.7 g
- Tłuszcz
- 47.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.4 g
- Błonnik
- 5.2 g
- Sód
- 938.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r449486