Brochetas de pez espada con salsa Teriyaki
TM6 TM5 TM31

Brochetas de pez espada con salsa Teriyaki

4.1 (12 ocen)

Składniki

Salsa Teriyaki

  • 100 g de salsa de soja
  • 30 g de vinagre de arroz
  • 35 g de azúcar moreno
  • 50 g de sake
  • 75 g de mirin

Brochetas

  • 1 rodaja de pez espada (en dados de aprox. 2x2 cm)
  • 2 cebolletas rectas (en trozos de aprox. 4 cm)

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1274 kJ / 305 kcal
Białko
31.95 g
Węglowodany
29.65 g
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
2.25 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r44867