Urządzenia i Akcesoria
Creamy Buffalo Chicken Pasta
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
hot sauce e.g. Frank's Red Hot Original10 oz
-
unsalted butter in pieces6 oz
-
Worcestershire sauce½ oz
-
garlic powder½ tsp
-
chicken tenders20 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil½ oz
-
water55 oz
-
salt¼ tsp
-
penne pasta12 oz
-
cream cheese in pieces4 oz
-
blue cheese crumbled6 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
871 mg
Białko
32 g
Kalorie
2908 kJ /
695 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cheap Eats
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone