Urządzenia i Akcesoria
Gedämpfter Apfel mit Vanillejoghurt
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 Portionen
Składniki
-
Apfelsaft500 g
-
Äpfel in Würfeln (1 cm)600 g
-
Erythrit60 g
-
Salz1 Prise
-
Zimt1 Msp.
-
Vanilleschote in Stücken1
-
Joghurt, 1,5% Fett200 g
-
Quark, 20% Fett250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
504 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy